Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου “CISM DAY RUN”

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκελείας (Τατόι), πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου με την ονομασία «INTERNATIONAL DAY OF MILITARY SPORTS», στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού, όπως καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), ταυτόχρονα με τον 65ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας.Ως οργανώτρια υπηρεσία είχε ορισθεί η Πολεμική Αεροπορία.

Στον υπόψη αγώνα διεξήχθησαν οι αποστάσεις 10 χλμ για τους άνδρες / σπουδαστές και 5 χλμ για τις γυναίκες / σπουδάστριες ενώ υπήρξαν ξεχωριστές κατατάξεις για κάθε κατηγορία αγώνα – πρωταθλήματος, ως εξής:

  • Της γενικής κατάταξης του αγώνα στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών,
  • Των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (ανδρών και γυναικών) έτους 2019,
  • Των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (μαθητών και μαθητριών) έτους 2019,
  • Του 65ου Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε κυκλική, ασφάλτινη κυρίως διαδρομή με μικρές κλίσεις, εντός της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας. Ο αγώνας ήταν Open για δρομείς που δεν ανήκαν στην δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Υπήρξε βαθμολογική κατάταξη για Βετεράνους αθλητές και αθλήτριες από 40 ετών και άνω (δηλαδή γεννημένοι νωρίτερα από την 1 Ιανουαρίου 1979). Οι δρομείς της κατηγορίας Βετεράνων (άνδρες και γυναίκες), κατατάσσονται σύμφωνα με το σύστημα ηλικιακής διαβάθμισης που έχει θεσπιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών (World Masters Athletics Association), όπου νικητές αναδεικνύονται οι τρεις πρώτοι αθλητές – αθλήτριες που επιτυγχάνουν την μεγαλύτερη ποσοστιαία απόδοση που προκύπτει βάσει της επίδοσης σε συνάρτηση με την ηλικία και το φύλο.

Στον αγώνα υπήρξε ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ίσχυσαν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τις Τεχνικές Διατάξεις της Ομοσπονδίας Στίβου, αναφορικά με την οργάνωση αγώνων εκτός σταδίου.

Τα αποτελέσματα των 6 πρώτων στις κατηγορίες των ανδρών / γυναικών και των σπουδαστών / σπουδαστριών των αγώνων «CISM Day – Run 2019», περιγράφονται στους παρακάτω πίνακες:

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.