Τελετή Βράβευσης Διακριθέντων Αθλητών-Αθλητριών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, η τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών – αθλητριών και ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), έτους 2018. Επίσης, έγιναν ειδικές βραβεύσεις προσώπων που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον αθλητισμό των ΕΔ και των ΣΑ.

Στην τελετή, που διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, αντιπροσωπείες στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πολλοί βετεράνοι αθλητές.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βράβευσε μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) καθώς και πρωτεύσαντες αθλητές. Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε:

Στις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις των αθλητών των ΕΔ, σε πλήθος διοργανώσεων εντός και εκτός συνόρων.

Στην ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει στον αθλητισμό, η συμμετοχή και το “ευ αγωνίζεσθαι”» καθώς και στις αξίες που προάγει ο αθλητισμός, δημιουργώντας πρότυπα ήθους, ομαδικότητας, θέλησης, προσπάθειας και επιτυχίας.

Στην προώθηση της αθλητικής συνεργασίας των ΕΔ με κρατικούς και κοινωνικούς φορείς, στο πλαίσιο διεύρυνσης της εξωστρέφειας, η οποία αποτελεί στρατηγικό στόχο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.