74η Γενική Συνέλευση – Συνέδριο του CISM

Η 74η Γενική Συνέλευση – Συνέδριο του CISM,  διεξήχθη από 22 – 30 Απριλίου 2019 στην πόλη Χο-Τσι-Μινχ (Ho-Chi-Minh) του Βιετνάμ, όπου η Χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τον Πλοίαρχο (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλο ΠΝ, αρχηγό της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM και την Αρχιφύλακα Σοφία Ανδριοπούλου, μέλος της αντιπροσωπείας.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης & του Συνεδρίου παρακολούθησαν, το προεδρείο του CISM, 83 αντιπροσωπείες από τις 138 συνολικά χώρες – μέλη, οι πρόεδροι των Τεχνικών Επιτροπών των αθλημάτων, αντιπροσωπείες από τη Γκουϊάνα και τη Μοζαμβίκη, ως παρατηρητές, προκειμένου να ενταχθούν ως μέλη του εν λόγω Οργανισμού και εκπρόσωποι Διεθνών και Εθνικών Ομοσπονδιών και Φορέων που σχετίζονται με τον Παγκόσμιο αθλητισμό.

Η Γενική Συνέλευση & το Συνέδριο του CISM, πραγματοποιείται ετησίως κατά τους μήνες Απρ – Μαϊ σε κράτη – μέλη του Οργανισμού, με σκοπό:

  • Την έγκριση του Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού προηγούμενου έτους.
  • Τη χάραξη κοινής στρατηγικής σε θέματα στρατιωτικού αθλητισμού από τα κράτη – μέλη του, τα οποία ανέρχονται στον συνολικό αριθμό των 138 μελών.
  • Τη διοργάνωση δράσεων με σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μέσω του αθλητισμού των στρατών των κρατών – μελών του, με το σύνθημα Φιλία μέσω του Αθλητισμού «Friendship Τhrough Sport» και υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ – UN Economic and Social Council.
  • Την εφαρμογή επιστημονικών μεθόδων στην ανάπτυξη της φυσικής αγωγής στις ΕΔ, που διέπουν την επιστήμη της φυσικής αγωγής σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.