«35ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου»

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε ο «35ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου» (απόστασης 11,2 χλμ.), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για το Ολοκαύτωμα του Διστόμου.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας με τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του ΑΣΑΕΔ και της Αθλητικής & Ψυχαγωγικής Λέσχης ΜΕΔΕΩΝ.

Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν στην κατηγορία των ανδρών ο Πουρίκας Εμμανουήλ της ΣΜΥΑ με επίδοση 46:22.24 και στην κατηγορία των γυναικών η Παλάντζα Σπυριδούλα με επίδοση 55.44.27.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

http://runningnews.gr/item.php?id=41648

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.