Ορεινός Αγώνας Μνήμης & Τιμής Οχυρών Μεταξά

Με πλήθος συμμετοχών, κοινού και εθελοντών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, η μεγαλύτερη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που διοργανώνεται στην Ελλάδα, με τη ονομασία «Ορεινός Αγώνας Μνήμης & Τιμής Οχυρών Μεταξά – Frozen Peaks – Παγωμένες Κορυφές» στην περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου.

Στον ανωτέρω ορεινό αγώνα, αγωνίστηκαν αθλητές ορεινού τρεξίματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι απόλαυσαν τα μοναδικής ομορφιάς τοπία που προσφέρει το λεκανοπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου

Οργανωτές των αγώνων «Frozen Peaks», ήταν ο Δήμος Κ. Νευροκοπίου, ο Α.Ο Ακρίτες 2005 και ο Π.Ο.Σ. Κ. Νευροκοπίου, με τη συνδρομή του ΑΣΑΕΔ.

Οι διαδρομές των αγώνων ξεχώρισαν και για ένα μοναδικό στοιχείο, που προσφέρουν στους συμμετέχοντες και δεν είναι άλλο από την ιστορικότητα της περιοχής, καθώς οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να διέλθουν από τα Οχυρά της γραμμής Μεταξά.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στο http://www.runningnews.gr/item.php?id=41366

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.