Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος “Περιβάλλον & Ένοπλες Δυνάμεις”

Tο Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στο Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου Διομήδους στο Χαϊδάρι, η Γραμματεία ΑΣΑΕΔ με τη συνδρομή Υπηρεσιών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφάλειας, οργάνωσε το «3ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος», με τον τίτλο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον (5 Ιουνίου), με σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και της ανάδειξης του ενδιαφέροντος των Ενόπλων Δυνάμεων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Η διαδρομή του αγώνα περιλάμβανε απόσταση 12.500μ. και η συνολική υψομετρική διαφορά ήταν 460 μέτρων και συμμετείχαν 170 συνολικά αθλητές και αθλήτριες. 

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Θεοδωρακάκος Δημήτριος του Πολεμικού Ναυτικού με επίδοση 52.39.0 και στην κατηγορία των γυναικών η Βαλιάδη Σοφία της Πολεμικής Αεροπορίας με επίδοση 1:17.31.

Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα:

http://runningnews.gr/item.php?id=41885

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.