1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας CISM

Από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2019, η χώρα μας διοργάνωσε στη Λαμία και στις Θερμοπύλες το «1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού  – 1st CISM European Military Archery Championship 2019».

Η διοργάνωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Θερμοπύλια 2019» που διοργανώνονται ετησίως από το Δήμο Λαμίας, με σκοπό την απότιση φόρου τιμής στους Έλληνες οπλίτες που με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίστηκαν τη χώρα μας κατά την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.Χ.

Οι χώρες που συμμετείχαν  ήταν: Η Κύπρος, η Ρωσία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Ελλάδα.

Η κατάταξη των Αθλητών και αθλητριών:

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.