«Δρόμος Σαλαμινομάχων»

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Σαλαμίνα αγώνας δρόμου, με την επωνυμία «Δρόμος Σαλαμινομάχων 2019», επί αποστάσεων 5 και 10 χλμ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας με σκοπό την απόδοση τιμών στην ιστορική νίκη των Ελλήνων έναντι των Περσών το 480 π.Χ.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Δήμο Σαλαμίνας και το ΑΣΑΕΔ, αποτίοντας φόρο τιμής στους Έλληνες Ναυμάχους που με αυτοθυσία υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους. Συνολικά συμμετείχαν 350 αθλητές και αθλήτριες.

Νικητές/νικήτριες του αγώνα αναδείχτηκαν:

Στα 10 χλμ στην κατηγορία των ανδρών ο Παττές – Τουμάνης Γεώργιος με επίδοση 36:05.10 και στην κατηγορία των γυναικών η Πολυχρονίδου Αντιγόνη της ΣΜΥ με επίδοση 43.32.20.

Στα 5 χλμ στην κατηγορία των ανδρών ο Ρουκλιώτης Γεώργιος της Πολεμικής Αεροπορίας με επίδοση 17:58.40 και στην κατηγορία των γυναικών η Πλάκα Εμμανουέλα με επίδοση 21.30.20.

Στον αγώνα συμμετείχαν σπουδαστές και σπουδάστριες των στρατιωτικών σχολών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Επίσης πραγματοποιήθηκε παιδικός αγώνας απόστασης 600 μέτρων για παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών.

Τα πλήρη αποτελέσματα:

http://runningnews.gr/item.php?id=42966

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.