Ευρωπαϊκή Σύσκεψη CISM

Η Ευρωπαϊκή Σύσκεψη του CISM διεξήχθη από 10 – 13 Σεπτεμβρίου 2019 στην πόλη Ερεβάν της Αρμενίας, όπου η Χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τον Πλοίαρχο (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλο ΠΝ, αρχηγό της Ελληνικής αντιπροσωπείας και την Αρχιφύλακα Σοφία Ανδριοπούλου, μέλος της αντιπροσωπείας.

Τις εργασίες της ανωτέρω σύσκεψης, παρακολούθησαν:

  • Ο πρόεδρος του CISM Συνταγματάρχης Ερβέ Πιτσιρίλο (Col Hervé Pichirillo) από τη Γαλλία.
  • Το προεδρείο του Γραφείου Στρατιωτικού Συνδέσμου του CISM στην Ευρώπη (European Liaison Office – ELO) με προεδρεύοντα τον Γερμανό Σχη Ντίρκ Σβέντε (Col Dirk SCHWEDE), αντιπρόεδρο του CISM.
  • Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου – Board of Directors (BoD) της Ευρώπης του εν λόγω Οργανισμού, στο οποίο συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος και ο Έλληνας Πχος (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλος ΠΝ.
  • 30 αντιπροσωπείες από τα 42 συνολικά κ-μ του CISM στην Ευρώπη.
  • Ο Γενικός Γραμματέας του CISM Σχης Μάμπυ Κοΐτα (Col Mamby Koita) από τη Γουινέα.

Κατά τις εργασίες της σύσκεψης, παρουσιάστηκαν από την Ελληνική αντιπροσωπεία, τα παρακάτω Παγκόσμια Στρατιωτικά Πρωταθλήματα του CISΜ που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας κατά το έτος 2020 στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων:

  • Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, 2 – 9 Σεπτεμβρίου 2020, Λαμία και Θερμοπύλες, στο πλαίσιο της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών.
  • Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, 21 – 28 Σεπτεμβρίου 2020, Σαλαμίνα / Αθήνα, στο πλαίσιο της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
  • Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, 8 Νοεμβρίου 2020,  Μαραθώνας/Αθήνα, ταυτόχρονα με τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, στο πλαίσιο της επετείου των 2.510 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.