Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 16 έως και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, τη δεύτερη θέση το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, την τρίτη θέση ο Στρατός Ξηράς και την τέταρτη θέση η Ελληνική Αστυνομία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΔ & ΣΑ 2019

1η  Αγωνιστική: Τρίτη 17 Σεπ 19

Ώρα:09:00ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤΠ Σ 8 -13
Ώρα:10:00ΕΛ.ΑΣΣ Ξ 4 -16

2η  Αγωνιστική: Τετάρτη 18 Σεπ 19

Ώρα:09:00Π ΣΣ Ξ15 – 8
Ώρα:10:00ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤΕΛ.ΑΣ  6 – 3

3η  Αγωνιστική: Πέμπτη 19 Σεπ 19

Ώρα:09:00ΕΛ.ΑΣΠ Σ 4 – 15
Ώρα:10:00Σ ΞΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ 6 – 12
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ
ΘΕΣΗΚΛΑΔΟΣ / ΑΡΧΗΓΕΙΟ
1ηΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
2ηΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ
3ηΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ
4ηΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.