Αγώνας Δρόμου 10χλμ «NATO RUN»

Η Εθνική ομάδα μεγάλων αποστάσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμετείχε στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ, με την επωνυμία «NATO Run 2019» που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 20 Οκτωβρίου 2019.

Κατέλαβε τη 2η ομαδική θέση μεταξύ των 14 ομάδων των κρατών / μελών του NATO, με 1η  την ομάδα της Αγγλίας και 3η την ομάδα της Τουρκίας.

Συγκρότηση και επιδόσεις/κατάταξη της αποστολής:

  • Αντιπλοίαρχος (Ε) Μιχαήλ Μπακογιάννης ΠΝ, αρχηγός της αποστολής.
  • Επισμηνίας Ζερβάκης Ιωάννης, 2η θέση με επίδοση 30.46΄
  • Επισμηνίας Τσολάκης Θεόδωρος, την 24η θέση με επίδοση 33.57΄
  • Πυροσβέστης Πασπάτης Αλέξιος, την 27η θέση με επίδοση 34.08΄
Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.