«Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» PELLA HALF MARATHON

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» στη μνήμη των 120 ηρωικών Γιαννιτσιωτών που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και ο σύλλογος Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τη συνδρομή του ΑΣΑΕΔ

Ο αγώνας περιλάμβανε τις εξής διοργανώσεις:

α. 8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος PELLA HALF MARATHON

β. Διαδρομή Δυναμικού Βάδην – Ελεύθερου Τρεξίματος 6χλμ

γ. Δρόμος Μαθητών Σχολείων, Ελεύθερο Τρέξιμο & Βάδην 1000μ

Στον αγώνα συμμετείχαν σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Τα συνολικά αποτελέσματα:

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.