«Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» PELLA HALF MARATHON

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» στη μνήμη των 120 ηρωικών Γιαννιτσιωτών που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και ο σύλλογος Μαραθωνίου Γιαννιτσών με τη συνδρομή του ΑΣΑΕΔ

Ο αγώνας περιλάμβανε τις εξής διοργανώσεις:

α. 8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος PELLA HALF MARATHON

β. Διαδρομή Δυναμικού Βάδην – Ελεύθερου Τρεξίματος 6χλμ

γ. Δρόμος Μαθητών Σχολείων, Ελεύθερο Τρέξιμο & Βάδην 1000μ

Στον αγώνα συμμετείχαν σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Τα συνολικά αποτελέσματα:

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.