6ος Στρατιωτικός Μαραθώνιος “Athens Military Marathon”

Το ΑΣΑΕΔ διοργάνωσε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, τον 6ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο με την επωνυμία «6th Athens Military Marathon», όπου συμμετείχαν συνολικά 560 αθλητές και αθλήτριες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.  

Ταυτόχρονα, με τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πραγματοποιήθηκε  o «37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών», καθώς για την εν λόγω διοργάνωση διατέθηκαν προσωπικό και μέσα για τη διεξαγωγή του, μέσω του ΑΣΑΕΔ, στο πλαίσιο υλοποίησης Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΣΕΓΑΣ,

Αποτελέσματα των 10 πρώτων του 6ου Στρατιωτικού Μαραθωνίου (6th Athens Military Marathon) στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα.

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.