“Γνώρισε τον Αθλητισμό και τις Αξίες του”

“Γνώρισε τον Αθλητισμό και τις Αξίες του”

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, το ΑΣΑΕΔ σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε) και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α), διοργάνωσε στις 24 Νοεμβρίου 2019 στο Παναθηναϊκό Στάδιο (παγκόσμιο σύμβολο των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων), πρόγραμμα δράσεων με την ονομασία «Γνώρισε τον Αθλητισμό και τις Αξίες του».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε βιωματικές – διαδραστικές / αθλητικές δράσεις με σκοπό τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΥΠΕΘΑ να γνωρίσουν ποικίλα αθλήματα, να ευαισθητοποιηθούν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ως μέσω προάσπισης της υγείας τους.

Παράλληλα ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Δαδών των Ολυμπιακών Αγώνων, περιηγήθηκαν στους χώρους του Σταδίου και συμμετείχαν σε δεκαπέντε (15) αθλήματα με τον συντονισμό Ολυμπιονικών, Παγκοσμίων Πρωταθλητών και διακεκριμένων αθλητών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.