Αγώνας Δρόμου 10χλμ “NAVY RUN”

Η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, διοργάνωσε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, αγώνα δρόμου απόστασης 10 χλμ στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00 με  σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά και αγώνας θα πραγματοποιήθηκε σε διαδρομή με μικρές ανωφέρειες και κατωφέρειες στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 487 δρομείς, Μόνιμο Στρατιωτικό / Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (Μόνιμοι Αξιωματικοί – Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ και Μαθητές Παραγωγικών Σχολών), καθώς και ιδιώτες αθλητές και αθλήτριες.  

Οι τρείς πρώτοι νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας ήταν οι παρακάτω:

Άνδρες

1ος Δημήτρης Θεοδωρακάκος,  Πολεμικό Ναυτικό 32:55

2ος Κωσταντίνος Κοπέλας, ΑΟ Θέρσιππος Περιστερίου 34:19

3ος Γεώργιος Ρουκλίωτης, Πολεμική Αεροπορία 35:34

Γυναίκες

1η Μίνα Ράπτη, Ιδιώτης 43:38

2η Ελισσάβετ Δήμου, Ιδιώτης 43:44

3η Βίκυ Ναούμ. Ιδιώτης 46:28

Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=44087

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.