Αγώνας Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμος Καλαβρύτων με τη συνδρομή της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ, και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, διοργάνωσε τον «5ο Αγώνα Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος» απόστασης 9.8χλμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Στον αγώνα συμμετείχαν 460 συνολικά αθλητές και αθλήτριες και νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο αθλητής Τζουλιάνο Μάνκο με επίδοση 31.51, ενώ στην κατηγορία των γυναικών 1η κατετάγη η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη με επίδοση 37:51.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτων link:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=44164

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.