Απολογισμός Πρωταθλημάτων Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΑΣΑΕΔ πραγματοποίησε 38 συνολικά Πρωταθλήματα, ανά την Ελλάδα.

Συνολικά 22 πρωταθλήματα (15 ανδρών και 7 γυναικών). Την πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης των Ανδρών κατέλαβε ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ενώ στην αντίστοιχη των ΓΥΝΑΙΚΩΝ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Στην άρτια οργάνωση των πρωταθλημάτων συνέβαλαν καθοριστικά, οι Υπηρεσίες των Κλάδων των ΕΔ, των Αρχηγείων των ΣΑ καθώς και των Στρατιωτικών Σχολών των ΕΔ και των ΣΑ. Επίσης σημαντικό ρόλο είχαν οι αντίστοιχες Ομοσπονδίες των οικείων αθλημάτων με τη διάθεση προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων.

Στα εν λόγω πρωταθλήματα, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες με σημαντικές διακρίσεις σε Ολυμπιακούς αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, βασικά στελέχη των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας στα αντίστοιχα αθλήματα, που με τις επιδόσεις τους προσέδωσαν ιδιαίτερο κύρος στα διεξαχθέντα Πρωταθλήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.