Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Οι αγώνες του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των ΕΔ και των ΣΑ για το έτος 2020, διεξήχθησαν από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου  στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης. Συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών των Κλάδων των ΕΔ και των Αρχηγείων των ΣΑ. Η οργάνωση του πρωταθλήματος, είχε ανατεθεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του πρωταθλήματος, είναι τα εξής:

1η  αγωνιστική, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

ΕΛ.ΑΣΠ.Σ71 – 68
Σ.ΞΠ.Α72 – 59

2η  αγωνιστική, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου:

Π.ΑΠ.Σ68 – 63
Σ.ΞΕΛ.ΑΣ80 – 85

3η αγωνιστική, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου:

ΕΛ.ΑΣΠ.Α73 – 66
Π.ΣΣ.Ξ78 – 70

Η τελική κατάταξη των ανωτέρω αντιπροσωπευτικών ομάδων των Κλάδων των ΕΔ και των Αρχηγείων των ΣΑ στο υπόψη πρωτάθλημα διαμορφώθηκε ως εξής:

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, με έξι (6) βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση ο Στρατός Ξηράς, με τέσσερεις (4) βαθμούς.

Την τρίτη θέση το Πυροσβεστικό Σώμα, με τέσσερεις (4) βαθμούς.

Την τέταρτη θέση η Πολεμική Αεροπορία, με τέσσερεις (4) βαθμούς.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.