ΠρωτάΘλημα Σκοποβολής Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Οι αγώνες του πρωταθλήματος Σκοποβολής Ανδρών και Γυναικών των ΕΔ και των ΣΑ για το έτος 2020, διεξήχθησαν από 7 έως 15 Οκτωβρίου, ως εξής:

α.  Την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο Σκοπευτήριο Μαλακάσας, τα αγωνίσματα των πυροβόλων πιστολιών ανδρών και γυναικών.

β.  Την 13, 14 και 15 Οκτωβρίου στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα τα αγωνίσματα του αεροβόλου τυφεκίου, πιστολίου των ανδρών – γυναικών,  τυφεκίου 0,22 των ανδρών – γυναικών και το ελεύθερο πιστόλι 50 μ. των ανδρών.

Στους αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες Σκοποβολής, που συγκροτούν τις αντίστοιχες αντιπροσωπευτικές ομάδες των Κλάδων των ΕΔ και των Αρχηγείων των ΣΑ και ανήκουν στη δύναμη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε).

Η οργάνωση του πρωταθλήματος, είχε ανατεθεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε), με την εποπτεία της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων:

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.