Συμφωνητικό Ανάληψης Διοργάνωσης Διεθνούς Συμποσίου του CISM το 2021 στην Αρχαία Ολυμπία

Στην αίθουσα Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη του ΓΕΕΘΑ, παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, υπογράφηκε στις 3 Νοεμβρίου μεταξύ του CISM και της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM το συμφωνητικό ανάληψης διοργάνωσης του Διεθνούς Συμποσίου του CISM το 2021 στην Αρχαία Ολυμπία.

Το CISM εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Σχης Dorah Mamby Koita και την Ελληνική αντιπροσωπεία ο Διευθυντής ΑΣΑΕΔ Πχος(Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλος ΠΝ.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.