Συμφωνητικό Ανάληψης Διοργάνωσης Διεθνούς Συμποσίου του CISM το 2021 στην Αρχαία Ολυμπία

Στην αίθουσα Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη του ΓΕΕΘΑ, παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, υπογράφηκε στις 3 Νοεμβρίου μεταξύ του CISM και της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο CISM το συμφωνητικό ανάληψης διοργάνωσης του Διεθνούς Συμποσίου του CISM το 2021 στην Αρχαία Ολυμπία.

Το CISM εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Σχης Dorah Mamby Koita και την Ελληνική αντιπροσωπεία ο Διευθυντής ΑΣΑΕΔ Πχος(Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλος ΠΝ.

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.