Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Ολυμπιακού Βόλου

Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό (ενίσχυση των απόρων οικογενειών του Δήμου), μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων επικράτησε της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με σκόρ 2-1.

το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Φράνκο Κολέλα στο 6ο λεπτό, ο Προβυδάκης στο 21ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1, για να δώσει τη νίκη στην Εθνική Ενόπλων ο Βελισάρης στο 77ο λεπτό.

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.