Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διεξήχθη την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στο γήπεδο του Απόλλων Σμύρνης «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη, μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός της διεξαγωγής του εν λόγω φιλικού αγώνα, ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι δύο ομάδες έβαλαν γκολ ζωής και χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν μάχη στο δικό τους αγώνα ζωής.


Στο πλαίσιο της δράσης αυτής παραβρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αθήνας κ. Νίκος Αβραμίδης, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Παναγιώτης Ιωάννου και ο Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην διεθνής διαιτητής κ. Σταύρος Μάνταλος.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων επικράτησε της ομάδας της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων του Ολυμπιακού Βόλου με σκόρ 6-1, αλλά ο τελικός νικητής του αγώνα ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα προς τα παιδιά.


Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.