Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής Δήμου Χαϊδαρίου – Βετεράνων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου

Στις 7 Ιουλίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Χαϊδαρίου, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων, της Μικτής Ομάδας των Εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου και των Βετεράνων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου.

Σκοπός της διεξαγωγής του αγώνα, ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Πίστη».

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων επικράτησε της Μικτής Ομάδας των Εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου και των Βετεράνων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου με σκόρ 4-0.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.