Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ομάδας ΕΡΤ

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ΕΡΤ, διεξήχθη την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης.

Σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

H Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων επικράτησε με σκορ 5-2 των εργαζόμενων της ΕΡΤ. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχος (Ο) Σπ. Ανδριοπουλος ΠΝ και η Ολυμπιονίκης Πλωτάρχης (ΕΦ/Ο) Αθανασία Τσουμελεκα.

Στην εκδήλωση εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, κατά της μετάδοσης του νέου κορονοϊού (Covid-19).  

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.