Δρόμος του Κλεοσθένη – Αγώνας Δρόμου 5χλμ

1.     Η Συμπολιτεία της Ολυμπίας και η Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δρόμου Εκεχειρίας 2021,

δ ι ο ρ γ α ν ώ ν ο υ ν

την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, τον αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΟΣΘΕΝΗ 2021» απόστασης 5 χλμ.

2.      Ο εν λόγω αγώνας είναι αφιερωμένος στον βασιλιά της Πίσας Κλεοσθένη, έναν από τους 3 άνδρες της αρχαίας Ελλάδος που συμφώνησαν την Ολυμπιακή Εκεχειρία (Ίφιτος βασιλιάς της Ήλιδα και Λυκούργος νομοθέτης της Σπάρτης).

3.      Η διοργάνωση με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση πανδημίας λόγω του Covid-19 και θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού που θα συμμετάσχουν στον αγώνα «Δρόμου του Κλεοσθένη2021» εναρμονίζεται με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο https://drive.google.com/file/d/1ExceGdEFQg0ey-A4Uc_o8iOAfZ86g4d3/view?usp=sharing που έχει εκπονηθεί από την αρμόδια ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου.

4.      Εκκίνηση: Η εκκίνηση θα δοθεί για την απόσταση των 5 χλμ στις 11:00,  μπροστά από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο χωριό Αρχαία Πίσα.

5.      Διαδρομή:  Ο αναφερόμενος αγώνας, θα πραγματοποιηθεί σε διαδρομή με μικρές ανωφέρειες και κατωφέρειες με σημείο τερματισμού την πλατεία του παλιού Δημαρχείου της Αρχαίας Ολυμπίας. Αναλυτικός χάρτης της διαδρομής θα δημοσιευτεί σύντομα.

6.      Δηλώσεις Συμμετοχής: Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέχρι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και με  ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://bit.ly/2021RoT-Kleosthenis

7.      Παραλαβή αριθμών (Bib numbers): Η παραλαβή των αριθμών (bib numbers) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 08:30 -10:30.        

8.     Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει πλήρης Ιατρική κάλυψη κατά τη διαδρομή αλλά και στο χώρο του τερματισμού.

9.     Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.  

10.   Βεβαίωση Ικανότητας: Στο αγώνισμα των 5 χλμ. δύναται να συμμετάσχουν ιδιώτες αθλητές και αθλήτριες που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ»).

11.   To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στη μία ώρα.

12.    Πρόσθετες λεπτομέρειες για τον υπόψη αγώνα θα καθορίζονται εντός της φόρμας εγγραφής.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.