Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020-Ιστιοπλοΐα

Η Ιστιοπλόος Ταγματάρχης (ΜΧ) Αιμιλία Τσουλφά, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καταλαμβάνοντας την 15η θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας σκαφών 470, με 114 βαθμούς ποινής.

Η Αιμιλία Τσουλφά μαζί με την Αριάδνη Σπανάκη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και στις ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν κατέλαβαν τις εξής θέσεις: την 14η θέση στην 1η ιστιοδρομία, την 8η στη 2η ιστιοδρομία, μία ποινή ακύρωσης στην 3η ιστιοδρομία, δύο 17ες θέσεις στην 4η ιστιοδρομία και στην 5η ιστιοδρομία, την 13η θέση στην έκτη ιστιοδρομία, ακυρώθηκαν στην ένατη ιστιοδρομία, ενώ στην 10η ιστιοδρομία κατέλαβαν την 9η θέση.

Για την Ταγματάρχη (ΜΧ) Αιμιλία Τσουλφά ήταν η τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 17 χρόνια απουσίας (1996 Ατλάντα, 2000 Σίδνεϋ και 2004 Αθήνα, όπου και με πλήρωμα την Σοφία Μπεκατώρου είχαν κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο).

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.