2ο Διεθνές Συνέδριο «Sports Cardiology 2021»

Από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Συνέδριο «Sports Cardiology 2021».

Το εν λόγω Συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και θα θιγούν κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης στους αθλούμενους, ο ρόλος της διατροφής, κ.ο.κ.

Ομιλητές θα είναι έγκριτοι επιστήμονες από της Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού.

Λεπτομέρειες σχετικά με το υπόψη Συνέδριο που αφορούν στη συμμετοχή παρέχονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sportscardiologycongress.com

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.