Διαλέξεις Ολυμπιονικών με θέμα τις Ολυμπιακές Αξίες και το Ολυμπιακό Ιδεώδες

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβριου 2021 στη Σχολη Αξιωματικων Νοσηλευτικης (ΣΑΝ), πραγματοποιηθηκε εκδήλωση με θέμα τις Ολυμπιακες Αξιες και το Ολυμπιακο Ιδεωδες, στο πλαισιο υλοποίησης του Πρωτοκολλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην εν λόγω εκδήλωση, συμμετείχαν η Ολυμπιονίκης του Τζούντο Λοχαγός Μαρία Καραγιαννοπούλου και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Βαρβάρα Μαγνήσαλη της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.