Διαλέξεις Ολυμπιονικών με θέμα τις Ολυμπιακές Αξίες και το Ολυμπιακό Ιδεώδες

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβριου 2021 στη Σχολη Αξιωματικων Νοσηλευτικης (ΣΑΝ), πραγματοποιηθηκε εκδήλωση με θέμα τις Ολυμπιακες Αξιες και το Ολυμπιακο Ιδεωδες, στο πλαισιο υλοποίησης του Πρωτοκολλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην εν λόγω εκδήλωση, συμμετείχαν η Ολυμπιονίκης του Τζούντο Λοχαγός Μαρία Καραγιαννοπούλου και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Βαρβάρα Μαγνήσαλη της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.