31ο πρωτάθλημα Σκάκι ΝΑΤΟ

Η Εθνική Ομάδα Σκάκι των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, συμμετείχε στο 31ο πρωτάθλημα Σκάκι των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 15 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη Φλορεάλ Βλανκενμπέρζ (Floreal Blankerberge) τoυ Βελγίου και με 20,5 βαθμούς κατέκτησε τη 2η θέση στην ομαδική κατάταξη.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Πολωνίας με 21 βαθμούς και την τρίτη θέση η ομάδα της Γερμανίας με 19 βαθμούς.

Την ομάδα της χώρας μας αποτελούσαν: Ο Σμηναγός (Ο) Νικομάνης Ανδρέας, ο Ανθυπολοχαγός (Ο) Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος, ο Υπαστυνόμος Β΄ Παυλίδης Αναστάσιος, ο Επισμηνίας (ΟΑΑΔ) Μουρούτης Κων/νος και η Αστυφύλακας Παυλίδη Αικατερίνη.

Επίσης, ο Ανθυπολοχαγός (Ο) Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος κατέκτησε την 1η θέση στην ατομική κατάταξη του γρήγορου Σκάκι.

Αρχηγός και προπονητής της ομάδας ήταν ο Υπαστυνόμος Α΄ Σπύρος Νταλαμπίρας.    

Στο εν λόγω πωτάθλημα συμμετείχαν 83 σκακιστές από 15 χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος μπορείτε να βρείτε στοn παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/16XU7kODw-A0nbq5EXJ-GuhiPyEem4zas/view?usp=sharing

και την ομαδική βαθμολογία:

https://drive.google.com/file/d/1AQCPLgKTYNqEc0YMFmc3ZpzNeyGs2EJV/view?usp=sharing

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.