Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2021

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων

ΠΡΟΚΗΡΎΣΣΕΙ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 αγώνα δρόμου απόστασης 9.8 χιλιομέτρων με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο ανωτέρω αγώνας, διοργανώνεται, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.

Η διοργάνωση με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κατάσταση πανδημίας λόγω του Covid-19 και θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού που θα συμμετάσχουν στον αγώνα «Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», εναρμονίζεται με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονηθεί από την αρμόδια Ομοσπονδία (ΣΕΓΑΣ) και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου. https://docs.google.com/document/d/1P9gQWtJYkYRKuCHKoQ4D5ChWZxRrlHLy/edit?usp=sharing&ouid=117153226265567637580&rtpof=true&sd=true

Η συμμετοχή στη διοργάνωση του «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2021», επιτρέπεται για εκείνους τους δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID-19ή έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Επίσης για τους ενήλικες αθλητές (18 ετών και άνω) που έχουν διενεργήσει αρνητικό PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:30, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.

Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί τη μέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης από την 09:30.

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ή μέχρι την συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού συμμετοχών (περιορισμένος αριθμός συμμετοχών),με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/kalavrita2021

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (11:00 πμ) για την παραλαβή από την γραμματεία των αριθμών (bib numbers).

Για την παραλαβή των αριθμών απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού PCR test 72 ωρών.

Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 9.8 χιλιομέτρων.

Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ (σημείο αναστροφής), όπως και στον τερματισμό.

To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στη μία (1) ώρα και πενήντα (50) λεπτά.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα είναι πλήρης, με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις και ότι διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις αρνητικών test κατά του Covid-19, κ.ο.κ.».

.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.