Ενημέρωση Προσωπικού που θα συμμετάσχει στον 7ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο-ATHENS MILITARY MARATHON

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα συμμετάσχουν στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Όσοι συμμετάσχουν στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 7ου  Στρατιωτικού Μαραθωνίου (7th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Τα νούμερα των αγωνιζομένων (BIB numbers), για φέτος (λόγω περιορισμών covid)  θα παραλαμβάνονται από το Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργεί στην MARATHON EXPO που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Νοεμβρίου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, (https://goo.gl/maps/pieVPXi7VgVaRM3F9) τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης, (σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης), επιδεικνύοντας απαραίτητα την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης καθώς και το σχετικό email που έχουν παραλάβει από την διοργάνωση. Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός συμμετοχής είναι απόλυτα προσωπικός και δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο δρομέα, επίσης δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αλλαγών από την διοργάνωση.

Στην συνέχεια οι δρομείς επιδεικνύοντας τον αριθμό συμμετοχής τους και την υπηρεσιακή τους ταυτότητα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν το αναμνηστικό t-shirt του ATHENS MILITARY MARATHON (συνημμένο αρχείο) από το περίπτερο N24 της εταιρίας αθλητικών ειδών LUANVI (https://luanvi.gr/). Αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του ATHENS MILITARY MARATHON θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10% για τα εκθεσιακά είδη της εταιρίας.  

Ο ATHENS MILITARY MARATHON θα βρίσκεται στην MARATHON EXPO (περίπτερο No 40) τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Ολυμπιονίκες και στελέχη του ΑΣΑΕΔ θα είναι διαθέσιμοι σας απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα σας δημιουργηθεί.

Οι συνάδελφοι που αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, asaed.hellas.1948@gmail.com Στην περίπτωση μη συμμετοχής η παραλαβής του BIB number χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, οι συνάδελφοι στην επόμενη διοργάνωση θα τοποθετούνται τελευταίοι στην λίστα προτεραιότητας.

Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη, αποδεχόμενοι τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 38 ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr  και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.

Με εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ
Ελληνική Αντιπροσωπεία στο CISM
Ο.Α.Κ.Α. Κτίριο Γ΄- Λεωφ. Κηφισίας 37 / Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι  – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 9612696 – 210 9630043 / FAX: 210 9627793

email: contact@asaed.gr

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.