Τελετή έναρξης 3ης Σύσκεψης Διοικητικού Συμβουλίου Διεθνούς Στρατιωτικού Αθλητισμού

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 3ης Σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του CISM (3rd CISM Board of Directors 2021) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) στο αμφιθέατρο «Δημήτριος Βικέλας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νικολακόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του CISM Brigadier General Herve Piccirillo, o Γενικός Γραμματέας του CISM Colonel Dorah Mamby Koita, οι αντιπρόεδροι και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του CISM.

Την κήρυξη των εργασιών της 3ης Σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του CISM (3rd CISM Board of Directors 2021) έκανε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι «Ο κόσμος μας σήμερα, περνά μια πολύ δύσκολη φάση. Η πανδημία, οι συγκρούσεις, οι μετακινήσεις πληθυσμών, η κλιματική αλλαγή, δημιουργούν μια εύθραυστη ισορροπία στον πλανήτη. Σ’ αυτό το αβέβαιο περιβάλλον είναι αναγκαία όσο ποτέ η ευρεία μετάδοση στους ανθρώπους όλου του κόσμου των ευγενών αξιών του Ολυμπισμού, του Ευ Αγωνίζεσθε, της Ειρήνης και της Άμιλλας, αξίες που πηγάζουν από την Ολυμπία. Είμαι βέβαιος ότι το συμπόσιό σας στον όμορφο χώρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας θα εμποτιστεί με τις αξίες αυτές για να σηματοδοτήσει μια νέα αντίληψη στον στρατιωτικό αθλητισμό».

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.