Τελετή λήξης 3ης Σύσκεψης Διοικητικού Συμβουλίου Διεθνούς Στρατιωτικού Αθλητισμού

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του CISM (3rd CISM Board of Directors 2021) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ).

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στο μνημείο των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Βαρόνου Πιέρ Ντε Κουπερντέν.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του CISM Brigadier General Herve Piccirillo ευχαρίστησε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο CISM και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πχο(Ο) Σπυρίδωνα Ανδριόπουλο ΠΝ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Αμέσως μετά την λήξη των εργασιών, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Γραμματείας του CISM, ο Πρόεδρος του CISM κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Πιέρ Ντε Κουπερντέν.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.