Απεβίωσε ο πρώην Διευθυντής της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Γεώργιος Αθανασίου

Την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 απεβίωσε ο πρώην Διευθυντής της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Γεώργιος Αθανασίου

Ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Γεώργιος Αθανασίου γεννήθηκε στα Καλάβρυτα. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων (Τμήμα Ιπταμένων) το 1970 και αποφοίτησε το 1974.

Υπηρέτησε σε πολλές Μονάδες και Σχηματισμούς. Το 2002 υπηρέτησε ως Διοικητής Αεροπορίας στην Κύπρο. Το 2005 αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποπτέραρχου (Ι).

Το 2010 επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία και τοποθετήθηκε Διευθυντής της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, όπου και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπτεράρχου (Ι).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Καλαβρύτων την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 12:00.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.