Αγώνες Πρωταθλημάτων Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2022

Από 3 έως 10 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων των Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2022, ως εξής:

Στις 3 και 4 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης ανδρών & γυναικών στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (ΣΙ). 

Από 3 έως 8 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης ανδρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ).  

Από 3 έως 9 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης ανδρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Από 3 έως 9 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Στις 3 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Ξιφασκίας ανδρών & γυναικών στις εγκαταστάσεις της Σχολής Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). 

Από 4 έως 8 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων (ΣΙ). 

Από 4 έως 6 Μαΐου 2022 το Πρωτάθλημα Σκάκι ανδρών & γυναικών στις εγκαταστάσεις  της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Από 4 έως6 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Σκοποβολής ανδρών & γυναικών στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα, με οργανώτρια τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ).

Στις 5 και 6 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Κολύμβησης ανδρών & γυναικών στο Κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ). 

Στις 9 και 10 Μαΐου 2022 οι αγώνες του Πρωταθλήματος Στίβου  ανδρών & γυναικών στο Στάδιο της Σχολής Ικάρων (ΣΙ). 

Η τελετή έναρξης των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ). 

Ενώ τελετή λήξης των αγώνων, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30 μετά τη πέρας των αγώνων Στίβου στο Στάδιο της Σχολής Ικάρων (ΣΙ). 

Οι ανωτέρω αγώνες, θα διεξαχθούν άνευ παρουσίας θεατών, λόγω της λήψης προληπτικών μέτρων κατά της μετάδοσης του νέου κορονοϊού (Covid-19) και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.