38ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου -Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 29  Μαΐου 2022 ο 38ος «Δρόμος  Θυσίας  Διστόμου», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης των Σφαγιασθέντων  Διστομιτών στις 10 Ιουνίου  1944 από τα Γερμανικά  στρατεύματα  Κατοχής.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και διοργανώθηκε από το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας. Την τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει η Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), με τη συνδρομή της Αθλητικής & Ψυχαγωγικής Λέσχης ΜΕΔΕΩΝ .

Οι τρείς πρώτοι Άνδρες και τρείς πρώτες Γυναίκες:

Άνδρες:

  1. Αυγερινός Σεχρεμέλης     Σ.Χ.Ο.ΑΡΑΧΩΒΑΣ               0:45’04
  2. Γιάννης Ράπτης               ANTIKIRA RUNNERS           0:46’42
  3. Αλέξης Γεωργούλιας        ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ   0:49’01

Γυναίκες:

  1. Βασιλική Φούντα             Α.Ψ.Λ ΜΕΔΕΩΝ                  1:01’08
  2. Σπυριδούλα Σορολή         ΣΑΦΑΝΣ                           1:03’34
  3. Αργυρώ Σταματίου          ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                     1:04’20

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://drive.google.com/file/d/1kuN4tgWUC2GPIjI4eiAwZAOSA1BGNQC7/view?usp=sharing

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.