Συμμετοχή Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων στο 53ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα του CISM

Η εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, συμμετέχει στο 53ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας του CISM (53rd CISM World Military Sailing Championship), που θα πραγματοποιηθεί από 29 Μαϊου έως 4 Ιουνίου 2022, στη Βρέστη της Γαλλίας.

Η εν λόγω εθνική ομάδα των ΕΔ, αποτελείται από τους:

Αντιπλοίαρχο (Ο) Γεώργιο Μαργιωλάκη ΠΝ, ως αρχηγό της ομάδας

Ταγματάρχη (ΜΧ) Τσουλφά Αιμιλία

Πλωτάρχη (ΕΦ/Ο) Στυλιανό Σωτηρίου ΠΝ

Λογαχό (ΠΖ) Μηλαίο Μιχαήλ                                                    

Υπαστυνόμο Α΄Ταγαρόπουλο Αλέξανδρο και τον

Υπαστυνόμο Α΄Μαύρο Νικόλαο, ως αθλητές.

Στο προαναφερόμενο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα του CISM θα παραβρεθεί και ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ, Πλοίαρχος (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλος ΠΝ, ο οποίος έχει οριστεί επίσημος εκπρόσωπος του CISM (Official CISM Representative – OCR).

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.