Αγώνας “Δρόμου Σαλαμινομάχων”

1.    Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, με σκοπό την απόδοση τιμών στην ιστορική νίκη των Ελλήνων έναντι των Περσών το 480 π.Χ.

Διοργανώνουν

την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022, τον 5ο αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ» απόστασης 5 και 10 χλμ.

2.     Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

3.     Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί ταυτόχρονα και για τις δύο αποστάσεις στις 9:00, μπροστά από το Δημαρχείο της Σαλαμίνας. Μετά την εκκίνηση του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας απόστασης 600μ, όπου μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 9 – 14 ετών.

4.     Διαδρομή:  Ο αναφερόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε διαδρομή με μικρές ανωφέρειες και κατωφέρειες στην περιοχή Σαλαμίνας με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Δημαρχείο Σαλαμίνας.

5.   Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://bit.ly/salaminomaxoi

6.    Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 07:15-08:40.      

7.     Υδροληψία: Θα υπάρχουν σταθμοί υδροληψίας στο 5ο χλμ ενώ στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά και μπανάνες.

8.     Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει πλήρης Ιατρική κάλυψη κατά τη διαδρομή αλλά και στο χώρο του τερματισμού.

9.     Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια με προβλεπόμενη ώρα βραβεύσεων την 10:00

10.   Βεβαίωση Ικανότητας: Στα αγωνίσματα 5 και 10 χλμ. δύναται να συμμετάσχουν ιδιώτες αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ», όπως αναφέρεται στην υπόψη φόρμα εγγραφής).

11 To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται:

        (α) Για τα 5 χλμ τα 45 λεπτά.

        (β) Για τα 10 χλμ 1 ώρα και 50 λεπτά.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.