Προκήρυξη αγώνων Ανωμάλου Δρόμου – ‘Day Run, Νavy Run 2022’

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 22, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα οι παρακάτω αγώνες:

Δρόμου με την ονομασία  NAVYRUN, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Του πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (ανδρών και γυναικών) έτους 2022.

         Η διοργάνωση, ανατίθεται στο Πολεμικό Ναυτικό, με τη συνδρομή της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.

          Οι προαναφερόμενοι αγώνες περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10χλμ. για τους άνδρες και των 5χλμ. για τις γυναίκες και θα υπάρξουν ξεχωριστές κατατάξεις για κάθε κατηγορία αγώνα.

          Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, ταυτόχρονα και για τις δύο αποστάσεις, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

          Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο εκκίνησης τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα (10:00) για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής (Bib Numbers).

         Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα του ΑΣΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://bit.ly/dayrun2022

συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής χωριστά για κάθε αθλητή / αθλήτρια, μέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

         Βασική προϋπόθεση είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγγραφούν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

         Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

         Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ., όπως και στον τερματισμό.

         Το χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στη 1 ώρα και 50 λεπτά για τα 10χλμ. και 45 λεπτά για τα 5χλμ. αντίστοιχα.

       Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης των 5 και 10 χλμ., όπως και της ομαδικής κατάταξης.

        Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει από τους ίδιους τους αγωνιζόμενους την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00, προσκομίζοντας την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

        Επισημαίνεται ότι:

α.      Στον εν λόγω αγώνα δεν δύναται να συμμετάσχουν ιδιώτες αθλητές και αθλήτριες.

β.      Όλοι οι συμμετέχοντες:

                   Με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωση τους ότι, «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.». όπως αναφέρεται στην υπόψη φόρμα εγγραφής. Η εν λόγω δήλωση  υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986.

          Αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και σε καμία περίπτωση η συμμετοχή τους δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.

        Στους αγώνες θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, όπως καθορίζεται από τις Τεχνικές Διατάξεις του ΣΕΓΑΣ και θα ισχύσουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

        Ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των αγώνων, σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.