Ενημέρωση Προσωπικού που θα Συμμετάσχει στον 8ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΔ & ΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 39ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ & ΣΤΟΝ 8ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ (8th ATHENS MILITARY MARATHON)

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα συμμετάσχουν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Όσοι συμμετάσχουν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 8ου  Στρατιωτικού Μαραθωνίου (8th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Τα νούμερα των αγωνιζομένων (BIB Number s), θα δοθούν από το περίπτερο No 100 του ΑΣΑΕΔ στην EXPO του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί από 0 έως 09 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, (https://maps.app.goo.gl/Zk8KSBJXC5HSvVrYA) τις ημέρες και ώρες λειτουργείας της έκθεσης επιδεικνύοντας απαραίτητα την υπηρεσιακή τους ταυτότητα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 13.00 – 20.00
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 10.00 – 20.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 10.00 – 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 10.00 – 18.00*

Σε περίπτωση αδυναμίας προσωπικής παραλαβής, οι αριθμοί θα δίνονται μόνο με εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου στο πρόσωπο που έρθει να το παραλάβει. Υπενθυμίζουμε ότι  αριθμός συμμετοχής είναι απόλυτα προσωπικός και δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο δρομέα, επίσης δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αλλαγών από την διοργάνωση.

Οι συνάδελφοι που αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@otenet.gr . Στην περίπτωση μη συμμετοχής η παραλαβής του BIB number από το περίπτερο του ΑΣΑΕΔ χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, οι συνάδελφοι στην επόμενη διοργάνωση θα τοποθετούνται τελευταίοι στην λίστα προτεραιότητας.

Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη, αποδεχόμενοι τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr  και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.

Με εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ
Ελληνική Αντιπροσωπεία στο CISM
Ο.Α.Κ.Α. Κτίριο Γ΄- Λεωφ. Κηφισίας 37 / Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι  – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 9612696 – 210 9630043 / FAX: 210 9627793
contact@asaed.gr

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.