Επίσκεψη Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Γαλλία στο Πλαίσιο Διμερούς Συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας σε θέματα Στρατιωτικού Αθλητισμού

Από 4 έως 7 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη από την Ελληνκή Αντιπροσωπεία στο Αθλητικό Κέντρο Στρατιωτικού Αθλητισμού των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων (CNSD) στην πόλη Φοντενεμπλώ (Fontainebleau) της Γαλλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Διμερούς Συνεργασίας Ελλάδος και Γαλλίας σε θέματα Στρατιωτικού Αθλητισμού.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από το Διευθυντή ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχο (Ο) Σπυρίδων Ανδριόπουλο ΠΝ, τον Αντισμήναρχο (ΥΑΔ) Γεώργιο Ανταλή και την Πλωτάρχη (Ο) Φλωρεντία Σφακιανού ΠΝ, συναντήθηκε:

Με το Διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων (CNSD) Ταξίαρχο (Brigadier General) Αρνό Ντεμπουϊ ντε Λα Γκράντ Ριβ (Arnaud Dupuy de La Grand-Rive), καθώς επίσης και με αρμόδιους Επιτελείς, όπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του εν λόγω Αθλητικού Κέντρου.

Κατά την παραμονή της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Γαλλία συναντήθηκε επίσης με τον Γάλλο Υποστράτηγο (Major General) Ερίκ Πελτιέρ (Eric Peltier) Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για την υλοποίηση των θεμάτων της Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα στρατιωτικού αθλητισμού.

Η εν λόγω επίσκεψη συνδυάστηκε και με τη διοργάνωση του 23ου Παγκοσμίου Στρατιωτικού Πρωταθλήματος Ιππασίας του CISM που πραγματοποιήθηκε στο Φοντενεμπλώ (Fontainebleau) από 5 έως 9 Οκτωβρίου 2022, στο οποίο για πρώτη φορά συμμετείχε Ελληνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.