Αποτελέσματα Αγώνων Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Στις 28-30 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα, οι Αγώνες Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Ε.Δ. & Σ.Α.

Η διοργάνωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση.  

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων του εν λόγω πρωταθλήματος είναι τα παρακάτω:

1η αγωνιστική, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

ΠΑ-ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 3-1

ΕΛΑΣ-ΣΞ 3-0

2η αγωνιστική, Τρίτη 29 Νοεμβρίου

ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΣΞ 0-3

ΠΑ-ΕΛΑΣ 0-3

3η αγωνιστική, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

ΣΞ-ΠΑ 3-0

ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ- ΕΛΑΣ 3-0

Η τελική κατάταξη των ανωτέρω αντιπροσωπευτικών ομάδων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας  διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία με εννιά (9) βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση, ο Στρατός Ξηράς, με έξι (6) βαθμούς.

Την τρίτη θέση, η Πολεμική Αεροπορία με τρεις (3) βαθμούς.

Την τέταρτη θέση, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή με μηδέν (0) βαθμούς

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.