Αποτελέσματα Αγώνων Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Στις 28-30 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα, οι Αγώνες Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών Ε.Δ. & Σ.Α.

Η διοργάνωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβε την πρώτη θέση.  

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων του εν λόγω πρωταθλήματος είναι τα παρακάτω:

1η αγωνιστική, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

ΠΑ-ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 3-1

ΕΛΑΣ-ΣΞ 3-0

2η αγωνιστική, Τρίτη 29 Νοεμβρίου

ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΣΞ 0-3

ΠΑ-ΕΛΑΣ 0-3

3η αγωνιστική, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

ΣΞ-ΠΑ 3-0

ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ- ΕΛΑΣ 3-0

Η τελική κατάταξη των ανωτέρω αντιπροσωπευτικών ομάδων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας  διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία με εννιά (9) βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση, ο Στρατός Ξηράς, με έξι (6) βαθμούς.

Την τρίτη θέση, η Πολεμική Αεροπορία με τρεις (3) βαθμούς.

Την τέταρτη θέση, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή με μηδέν (0) βαθμούς

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.