Αποτελέσματα του 8ου Στρατιωτικού Μαραθωνίου – 8th ATHENS MILITARY MARATHΟN

Με την συμμετοχή 428 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας διεξήχθη την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ο 8ος Στρατιωτικός Μαραθώνιος της Αθήνας παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν για την κατηγορία Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα οι παρακάτω δρομείς:

1ΚατσικάκηςΘεοφάνηςΠΣ2:57:30
2ΝτούφαςΧρήστοςΣΞ2:58:32
3ΑναγνωστόπουλοςΚωνσταντίνοςΣΞ2:59:01
1ΚαβακοπούλουΕιρήνηΣΞ3:25:22
2ZielonkaJanΣΣΕ3:38:40
3ΣτάθηΣταυρούλαΣΞ3:38:47

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα εν λόγω αποτελέσματα αφορούν αποκλειστικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας που δηλώθηκαν και συμμετείχαν μέσω του ΑΣΑΕΔ (Στρατιωτικός Μαραθώνιος) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και όχι στα στελέχη που συμμετείχαν μέσω άλλων διαδικασιών.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1rxCfMF-w0XnzIvtDsGsn02Y-lxiedtix/view?usp=share_link

Πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, αποθήκευση, δημοσίευση, διάθεση, διαμοιρασμός, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, κοινοποίηση, μετάδοση, μετάφραση, μεταφόρτωση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, χρήση, τμηματικά ή περιληπτικά – μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.