Ενημέρωση προσωπικού ΕΔ & ΣΑ σχετικά με την έναρξης της διαδικασίας συμμετοχής στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

H παρούσα ανακοίνωση, αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που επιθυμεί να συμμετάσχει στον επετειακό 40o Αυθεντικό Μαραθώνιο και παράλληλα στον 9ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο (9th MILITARY MARATHON), που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΣΕΓΑΣ και ΥΠΕΘΑ, ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, δύναται να προσφέρει περιορισμένο αριθμό δωρεάν εγγραφών μόνο για το αγώνισμα του Μαραθωνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων μέχρι της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου. Δυνατότητα υποβολής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Το προσεχές διάστημα θα λάβετε ενημέρωση για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, που θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΑΕΔ (asaed.gr).

Με εκτίμηση & αθλητικούς χαιρετισμούς, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ
Ελληνική Αντιπροσωπεία στο CISM

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.