1η θέση για τον ΥΠΛΓΟ (ΠΖ) Δημοσθένη Μαρίφογλου σε αγώνα 6 Ημερών στις ΗΠΑ

Σημαντική επιτυχία σημείωσε ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Δημοσθένης Μαρίφογλου στον αγώνα 6 ημερών που συμμετείχε στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ στην Augusta του New Jersey από τις 08 έως τις 14 Μαΐου 2023.

Ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Δημοσθένης Μαρίφογλου {εν ενεργεία βατραχάνθρωπος και αλεξιπτωτιστής απόφοιτος του Σχολείου Δυτών Μάχης των Η.Π.Α ( combat Diver) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στη ελεύθερη πτώση και σε άλματα με τη μέθοδο Τάντεμ από τις Η.Π.Α ( AFFI,Tandem Master Instructor)}, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που συνάντησε κατά τη διάρκεια του αγώνα κατέκτησε τη 1η θέση μεταξύ 33 αθλητών  από 5 χώρες και 15 Πολιτείες των ΗΠΑ.

Κάλυψε απόσταση 686 χλμ./426 μίλια (personal best), υψώνοντας στο τερματισμό την Ελληνική σημαία και τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και της ΔΕΠ (Διοίκηση Ειδικού Πολέμου) που του επέδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την συνάντησή τους στο γραφείο του.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.