14ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών, 7η θέση για την Εθνική μας Ομάδα

Την 7η θέση κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την ολοκλήρωση του 14ου Παγκόσμιου Στρατιωτικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών του CISM (14th CISM World Military Women Football Championship 2023) που διεξάγεται στην πόλη Σπάκενμπουργκ (Spakenburg) της Ολλανδίας. Στον 4ο αγώνα της επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Ιρλανδίας στην διαδικασία των πέναλτι, με σκόρ 4-2, μετά από συναρπαστικό αγώνα που έληξε στην κανονική του διάρκεια ισόπαλος με σκόρ 3-3.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συνολικά αποτελέσματα όλων των ομίλων της διοργάνωσης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την αναφορά στην ιστοσελίδα CISM σχετικά με την διοργάνωση καθώς και τα highlights από τις μέρες των αγώνων.

https://www.milsport.one/news/july-2023-0723/14th-wmc-women-s-football-bunschoten-spakenburg-ned-update

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πλήρες φωτογραφικό υλικό από όλες τις μέρες των αγώνων:

https://www.flickr.com/photos/196994214@N07/albums

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.