Πρόσκληση 4ου συνεδρίου “Sports Cardiology 2023”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλώ στο 4ο συνέδριο «Sports Cardiology 2023» με Διεθνή Συμμετοχή, που θα διεξαχθεί 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2023. 

Βασικός πυρήνας του συνεδρίου μας είναι η αθλητική καρδιολογία, στο πλαίσιο της οποίας ερευνώνται τόσο η πρόληψη όσο και η θεραπευτική προσέγγιση και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών προβλημάτων των ατόμων που αθλούνται είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Φέτος, το συνέδριο μας θα φιλοξενηθεί στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία, η οποία είναι επίσης διεθνώς γνωστή για την πολιτιστική της κληρονομιά και τον αρχαιολογικό της πλούτο.

Εκεί, στο λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων, θα παρουσιαστούν οι πιο σύγχρονες απόψεις και εξελίξεις στον τομέα της αθλητικής καρδιολογίας, με την επιστημονική συμβολή των σπουδαίων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους το συνέδριο μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο πρόεδρος του συνεδρίου

Σπυρίδων Παπαϊωάννου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Διευθυντής Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής
Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
Adjunct Associate Professor in Cardiology, E.U.C
Πρόεδρος ΕΛΕΑΚ

Το παρακάτω link παραπέμπει στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο: Χαιρετισμός – 4th Panhellenic Congress “Sports Cardiology 2023” (sportscardiologycongress.com)

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.