Συμμετοχή Ολυμπιονικών & Διακεκριμένων Αθλητών των Ενόπλων Δυνάμεων στη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 του Δήμου Καλαμαριάς

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2023, στο γήπεδο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,  του Δήμου Καλαμαριάς, σε ένα μοναδικό διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων, τα ιδεώδη του Αθλητισμού και τα δυνατά μηνύματα του Ολυμπισμού μπήκαν στο επίκεντρο, σε μία εκδήλωση που αποτύπωσε με μοναδικό τρόπο όλα όσα μπορούν να διδαχθούν οι μαθητές από μία πλειάδα εκλεκτών διακεκριμένων αθλητών με σπουδαίες διακρίσεις στην καριέρα τους, αθλητές που χάρισαν στιγμές μεγαλείου και υπερηφάνειας στους Έλληνες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023 για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Δήμου Καλαμαριάς με το σύνθημα «Η Κίνηση δίνει ζωή».

Την επιμέλεια, το σχεδιασμό και την οργάνωση είχαν αναλάβει από κοινού το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς καθώςκαι το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν Ολυμπιονίκες και Διακεκριμένοι αθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων με στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.