Εθνική Ενόπλων μπάσκετ και Μανδραϊκός  διέδωσαν το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Μάνδρας, η Εθνική Ενόπλων καλαθοσφαίρισης και ο Μανδραϊκός, έπαιξαν μπάσκετ για να  διαδώσουν το έργο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «Όραμα Ελπίδας».

Σε έναν αγώνα με σκοπό να διαδοθεί παντού το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή», οι αθλητές των δύο ομάδων αλλά και ο κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα, ενημερώθηκαν για τις δράσεις της οργάνωσης, ενώ αρκετοί θέλησαν να γραφτούν δότες μυελού των οστών, ώστε αν βρεθούν συμβατοί να προσφέρουν ελπίδα σε κάποιον ασθενή.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του Οράματος, στην ιστοσελίδα: oramaelpidas.gr  

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.