Στην Ελασσόνα η Εθνική Ενόπλων ποδοσφαίρου για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Συνέχεια στη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων ποδοσφαίρου σε αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτή τη φορά στην Ελασσόνα, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, όπου αγωνίστηκε με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας σε έναν αγώνα όπου όλα τα έσοδα, διατέθηκαν για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, νικήτρια αναδείχθηκε η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κούστα στο 50΄λεπτό.

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, όπως - ενδεικτικά - κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα, γραφικά, κ.λ.π), πλην των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Δεν επιτρέπεται στον χρήστη/επισκέπτη η με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια του ΑΣΑΕΔ, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διάθεση, διανομή, έκδοση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, μετάφραση, συναλλαγή ή πώληση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά, μερικώς ή ολικά του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για την αποζημίωση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα ιστότοπο συνιστά έμπρακτη και χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των Όρων Χρήσης.